Balans opmaken

Balans opmaken

  • Heb jij leuk werk maar twijfel je of daar je toekomst ligt?
  • Kabbelt jouw werk voort terwijl een innerlijke stem fluistert dat je ook andere keuzes kunt maken? 
  • Is jouw werk oké maar vraag jij je wel eens af of jouw werk er echt toe doet? 

 

Ik kan je helpen een balans opmaken en mogelijkheden zien!

De eerste dienst die ik als coach in de markt heb gezet was het helpen van mensen die ander werk willen maar die niet precies weten wat. Vervolgens bleek het bieden van hulp bij het vinden van de gewenste baan een logische vervolgstap. De ervaring leerde me echter dat de fase daarvóór ook heel belangrijk kan zijn. Want hoe maak je keuzes als de stap naar ander werk te groot is? En mogelijk is de waan van de dag veiliger dan luisteren naar een onderhuids gevoel dat je ook andere keuzes kunt maken. 

Om haalbare stappen te zien kan het helpen om je huidige situatie met betrekking tot je werk en leven te gaan verkennen. Door daar tijd en aandacht voor te maken komen wellicht nieuwe keuzemogelijkheden aan de orde. Of misschien ontdek je dat het goed is zoals het is.

Werkwijze
Dit traject start met een kosteloos verkennend gesprek. Ik hoor dan graag over jouw situatie en je eventuele doelen. Op basis daarvan kan ik een passend voorstel maken. Zo kunnen we beginnen met een methode om je situatie van alle kanten te bezien en de meest belangrijke aandachtspunten voor jou te verkennen. Dat kan in mijn fijne praktijkruimte maar we kunnen ook de wandelschoenen aandoen en al lopend het gesprek hierover aangaan. Handanalyse kan een mooie aanvulling zijn bij het opmaken van jouw balans maar dat hoeft niet. Ik kan nog verschillende andere methoden aanreiken maar gewoon samen in gesprek gaan kan ook fijn en effectief zijn. 

Kortom: na een kosteloze intake breng ik graag een voorstel op maat uit!