Benadering van de arbeidsmarkt

Benadering van de arbeidsmarkt

  • Weet jij welk werk je zoekt maar is solliciteren iets van lang geleden?
  • Weet jij wat je wilt maar vind je solliciteren lastig?
  • Zoek jij adviezen en tips bij het vinden van een baan?

 

Mogelijk kan ik je helpen! Bijvoorbeeld door advies te geven hoe je een goed CV maakt, waar een sterke sollicitatiebrief aan moet voldoen of hoe je een LinkedIn profiel opstelt. Tevens kan ik tips geven hoe je vacatures kunt vinden. Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan kan ik helpen je daarop voor te bereiden.

Mijn ervaring is dat het voor sommige mensen voldoende is om weer op de hoogte te zijn van het solliciteren anno nu. In andere gevallen vinden mensen het fijn dat ik ondersteun bij het schrijven van een brief of CV. En waar gewenst lees ik ook op afstand mee.

Werkwijze
In een kosteloos eerste gesprek hoor ik graag welke hulp jij wenst bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Vervolgens onderzoeken we samen wat een passende werkwijze kan zijn. Op basis hiervan breng ik een voorstel uit.