Coaching bij werk en loopbaan

Coaching bij werk en loopbaan

 

  • Ben jij zonder werk en weet je niet goed hoe je weer ander werk kunt vinden?
  • Wil jij ander werk maar is er twijfel wat bij je past of waar je kracht ligt?
  • Zoek je inspiratie om jouw mogelijkheden met betrekking tot werk en loopbaan nader te verkennen?

 

Mogelijk kan ik je helpen! Aan de hand van de zogenaamde Trechtermethode gaan we methodisch op zoek naar antwoorden en inzichten. Zo staan we stil bij wie jij bent, waar je blij van wordt en waar je kracht ligt. Ik werk niet met testen maar waar gewenst bestudeer ik ook je handen om eigenschappen en kwaliteiten in kaart te brengen. Alle verkregen antwoorden gaan we vervolgens vertalen naar passende functies of beroepen.

De fase daarna is gericht op het onderzoeken van de mogelijkheden die jouw aanspreken. Zijn er bijvoorbeeld vacatures in het werk dat jij ambieert of heb je scholing nodig om voor de gewenste functie in aanmerking te komen. Door dit onderzoek verzamel je informatie om te kunnen kiezen waar jij in de toekomst voor gaat. 

De intensiteit en de duur van coachingstrajecten liggen vaak tussen de vier en acht bijeenkomsten. Dit is afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Werkwijze
Iedere coachingsvraag begint met een kosteloos verkennend gesprek. Ik hoor dan graag over jouw situatie en mogelijke doelen. Vervolgens informeer ik je over de Trechtermethode en onderzoeken we of dit een passende methodiek kan zijn. Afhankelijk van jouw wensen en doelen maak ik vrijblijvend een voorstel over de werkwijze, het aantal bijeenkomsten en de kosten.

Soms is er gebak. Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe baan heeft!